Persoonsgebonden wasgoed

Diverse zorginstellingen hebben de verzorging van de persoonsgebonden wasgoed van hun bewoners al aan ons uitbesteed. Is uw organisatie klaar voor verbetering?

Geld besparen

De gezondheidzorg is continu aan verandering onderhevig. Door onder andere de hoge kosten verdwijnen steeds meer linnenkamers uit de zorginstellingen. Door onze professionele processen kunnen wij dit tegen lagere kosten doen. Daarbij heeft uw organisatie geen zorgen meer rondom de wasverzorging. Wij zorgen voor de persoonsgebonden wasgoed op bewonersniveau en ontzorgen uw zorginstelling door rechtstreekse facturatie aan uw bewoner.

Volledig ontzorgen

Wat past bij uw behoefte?

  • Bezorgdienst tot de kamers
  • Contactpersoon bij klachten

  • Wasroosters opstellen
  • Werkwijze uiteenzetten en verwerken in A4 posters
  • Facturatie direct naar de klant
  • Verkoop/verhuur linnenpakket
  • Stomerijdiensten

Wasabonnementen

In verschillende zorginstellingen werken we met onze was abonnementen welke aangeboden worden vanaf €10,- per week per persoon. Op deze manier biedt uw organisatie was verzorging aan de bewoners waarbij wij direct met de klant overeenkomsten afsluiten. ZO heeft uw organisatie geen verplichtingen en zorgen. Een combinatie zien we ook regelmatig. Hierbij zijn er voor een deel van de bewoners vaste afspraken gemaakt met de organisatie en voor een deel van de bewoners direct met de bewoner. Deze unieke combinatie kan de oplossing zijn uw organisatie.

Maatwerk persoonsgebonden wasgoed

Iedere organisatie is anders en heeft andere behoeftes. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen. Wilt u werken met labels of zonder labels in de kleding? De Iron Man is de enige wasserij waarbij kleding niet gelabeld hoeft te worden. Bent u opzoek naar een ‘budget oplossing’, waar u kleding wordt gewassen en gevouwen, of naar een ‘luxe verzorging’, waar de kleding wordt gewassen, gestreken en gemangeld. Wilt u alleen de persoonsgebonden wasgoed uitbesteden of ook dat van uw restaurant? Alles is mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden.

wasserij stomerij overhemden bedrijfskleding gestreken

Totaaloplossing

Wasserij en Stomerij de Iron Man biedt u een totaaloplossing voor de reiniging van al uw textiel. Denk hierbij aan de persoonsgebonden wasgoed, handdoeken, lakenpakketten, keukendoeken, bedrijfskleding en linnenverhuur of -verkoop.

Contact

Graag komen wij met u in contact om uw wensen te bespreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 035 – 78 518 99 of per mail op info@ironmanwasserijenstomerij.nl.

2016-12-08T23:28:23+00:00