Tafellinnen (totaaloplossing voor servetten en tafellakens)

Op zoek naar een wasserij voor uw (horeca) tafellinnen?

De Iron Man Wasserij en Stomerij is gespecialiseerd in het reinigen, mangelen, verkopen en verhuren van tafellinnen (servetten, tafellopers, tafellakens et cetera). Door gebruik te maken van specifieke reinigingsmiddelen zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van uw tafellinnen op hoog niveau blijft.  Tevens beschikken wij over een bezorgdienst waardoor uw tafellinnen schoon, gemangeld en zonder vouwen bij uw wordt afgeleverd. Kortom wij geven u de totaaloplossing waar u naar zoekt!

servetten-vier-fotos-breed-lage-kwaliteit

Voordelen tafellinnen bij de Iron Man

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Langere levensduur van de tafellinnen
  • Geen vouwen of zwarte vegen van de mangel
  • Gratis stylingadvies
  • Scherpe prijzen
  • Eigen wasserij en stomerij

Het oog wil ook watgrafiek-wat-wilt-uw-restaurant-bezoeker-lage-kwaliteit

Uit onderzoek is gebleken dat negen van de tien horecagasten het waardeert als een restaurant gebruik maakt van linnen servetten of tafellakens. Het gaat zelfs zo ver dat ze er een positiever gevoel aan overhouden en dit onbewust associëren met het desbetreffende restaurant. Voor slechts €0,15 extra ten opzichte van een papieren servet voldoet u aan deze wens van uw gast. Dit is uw gast toch waard?

Gratis stylingadvies

Bent u voor uw restaurant op zoek naar de juiste uitstraling voor uw Mediterraanse, Franse, Oosterse of andere culinaire cuisines?  Een ultieme culinaire beleving is opgedeeld in een aantal belangrijke aspecten: het concept, de gerechten en natuurlijk de sfeer in het restaurant. Met de juiste tafellinnen kunt u de gewenste sfeer en uitstraling aan uw zaak geven. U kunt samen met ons uw eigen lijn tafellinnen samenstellen, waarmee u zich onderscheidt van andere horecaondernemers. Wij adviseren u hier graag over!

Keukendoeken

Wij krijgen uw doeken prachtig schoon en verkopen deze voor 30% minder dan de Hocras!

Klik hier voor meer informatie.  

 mangel

Reiniging van bedrijfskleding                      

Overhemden, schorten, kokskleding, overalls et cetera. U kunt bij ons terecht voor alles!

Klik hier voor meer informatie.

overhemden-in-de-winkel

2016-12-08T23:31:36+00:00