Tapijtreiniging

Voor uw bedrijf, instelling of woning is regelmatig onderhoud nodig van uw tapijt, vloerkleed (karpet) en inloopmaat. Ontdek de voordelen van de Iron Man:

 • Reiniging binnen 1 dag of minder

 • Koolstof reiniging

 • Antibacterieel

 • Ruikt weer heerlijk fris

 • Alle soorten stoffen

 • Reiniging buiten openingstijden

tapijtreiniging, bezorgdienst vloerkleed tapijt karpet trap

Vlekverwijdering

Heeft u een wijn, verf, urine, fruitdrank, modder of elk andere vlek waarvan u denkt dat deze er niet meer uit gaat? De Iron Man Wasserij en Stomerij heeft de meeste ervaring in het verwijderen van vlekken. Zo kennen wij niet alleen alle trucen van vlekverwijdering voortkomend uit de tapijtreiniging, maar ook voortkomend uit de stomerij- en wasserijbranche. Dit maakt ons de beste keuze voor de verwijdering van vlekken!

Bacterievrij

Een schoon en fris tapijt geeft direct een positiever indruk op uw bezoeker. Om ervoor te zorgen dat de kleur, kwaliteit en uiterlijk van uw tapijt optimaal blijft is het van belang om deze te onderhouden. Door uw tapijt regelmatig te reinigen voorkomt u dat bacteriën en vervuiling in de weefsels van uw tapijt dringen en onherstelbare schade aanrichten.

Werkwijze

 1. De vlekken worden gedetacheerd door een vlekspecialist.
 2. Het tapijt wordt behandeld met een speciaal reinigingsmiddel.
 3. Het tapijt wordt inwendig geshamporeld.
 4. De oppervlakte wordt gereinigd met behulp van een schrobmachine.
 5. Het restvocht wordt uit het tapijt opgenomen.
 6. Het tapijt wordt geïmpregneerd, om toekomstig vuil te voorkomen.

Afspraak maken

Heeft vragen of interesse? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 035 78 518 99 of per mail op info@ironmanwasserijenstomerij.nl. Wij helpen uw graag verder!

2016-12-08T23:32:35+00:00